2007. szeptember 1., szombat

Utazas

Az ideut nagyjabol esemenytelenul zajlott, a varakozasokhoz kepest eleg jol viseltuk a 13 oras London-Szingapur utat. Nem volt kenyelmes, de nehany orat mindketten tudtunk aludni.

Jol kitalaltam elore, hogy majd a Harry Potter-t olvasom vegig, de aztan ebbol semmi sem lett. A Budapest-London uton bennehagytam a kezipoggyaszban, es eleg korulmenyes lett volna lebanyaszni, a hosszu uton meg volt egy csomo film, amit nezni lehetett.

Szoval csak az zavar a repulouttal kapcsolatban, hogy tegnap szoba kerult mas Insead-osokkal , ki hogyan repult ide, es volt egy kanadai tarsasag, akik Singapore Airlines-szal jottek (allitolag a legkenyelesebb helyek ezen vannak a turistaosztalyon, es allandoan megvalasztjak a vilag legkedveltebb legitarsasaganak, szoval eleg jo lehet), Montreal-Frankfurt-Szingapur utvonalon, es az egesz kerult nekik 800 dollarba. Mi kb. 1300 dollart fizettunk a British Airways-szel, es ez volt a legolcsobb. A Singapur Airlines-szal valami 400 e Ft korul lett volna. Mi a szarert fizetunk mi ekkora premiumokat Budapesten?

Nincsenek megjegyzések: