2007. november 1., csütörtök

Asszonyom, uram, Ön nyert!

A szingapúri turistahivatalnak van egy nyereményakciója: lehet ingyen küldeni külföldre képeslapot, és a szerencsés nyertesek között repülőjegyet és szállást sorsolnak ki a számos egyéb apróság mellett.

Pontosabban: előre nyomtatott, szép képeslapokat lehet szerezni a postán, meg egyéb helyeken; fel kell adni valamilyen külföldi címre, a postaköltséget ők fizetik. Mielőtt elküldenék még egy-két sorsoláson vesz részt minden képeslap, amin a feladó és a címzett is nyerhet. A címzettnek a fődíj repülőjegy (illeték nélkül) két személyre Szingapúrba szabadon választott reptérről (ahonnan a Singapore Airlines közlekedik - Budapesthez legközelebb talán Bécsből), 3 éjszaka szállás egy jó hotelben, ingyenjegyek, kedvezmények éttermekben, stb. A feladó is hasonlókat kap, minusz a repülőjegy. A feltételek bővebben megtekinthetők itt.

Szóval, ha valakit érdekel, írjon egy emailt, és küldünk neki képeslapot. Még novemberben tegye meg ezt, addig él a dolog. Közvetlen családtagoknak és szorgalmas kommentelőknek nem kell emailt írni, őnekik akkor is küldünk, ha kell, ha nem :)

Nincsenek megjegyzések: